för kvinnor som vill leda helhjärtat

Tjänster

Testimonials

Sagt om Lotta 

”Jag tycker Lotta är fantastisk och hon lever det hon lär.

Innan kursen var jag omedveten om hur skammen styrde mitt liv. Genom teori och praktik under kursen fick jag syn på mig själv. Nu efteråt känns kursen livsviktigt och jag har goda förutsättningar för att fortsätta min resa.
Hanna Björk

”Lotta är en helt fantastisk ledare! Hon lyssnar med hjärtat och hör även det som inte sägs. Hon ger oss perspektiv, får oss att utmana oss själva och verktyg till att stärka vårt mod. Oavsett hur min energinivå är innan en träff, så går jag alltid därifrån med ny energi, mer sinnesnärvaro och inspiration till att leva ett äkta och helhjärtat liv.”

Jessica Rosenquist

”Jag tycker att Lotta lagt upp allting så fint och är jättenöjd. Jag gillar att Frihetsserien inte är så tidskrävande. Allt känns mysigt, välkomnande, överraskande och genomtänkt.” 

Jessica Blom-Larsson

Allt andas genomtänkt omtanke. Är så personligt och gjort med så mycket värme. Det gör att jag bara vill fortsätta. Jag gillar överraskningar och älskar presenter och vill hela tiden se vad som kommer i nästa paket. Hela Frihetsserien är en bra övning i att ge till sig själv.”

Linnea Säll Sidén

Växtkraft för helhjärtat självledarskap

Frihetsserien

När du vill ta dig friheten att vara dig själv. Släppa taget om den du tror du borde vara och ta ut svängarna som den du är. Här klipper du bandet mellan egenvärde och prestation.

Frihetsserien har 10 platser för kvinnor som tränar på att leda sig själv med kärlek. Det är bara insläpp i Friheten 3 ggr på våren och 3 ggr på hösten när det finns lediga platser i Friheten.

Bättre Skamtålighet

Lär dig bota skam med medkänsla. Praktisk kurs om hur skam fungerar och hur du oskadliggör den. Alla känner skam, få är modiga nog att prata om den. Här gör vi det.

För trygg och lugn stämning är gruppen exklusivt liten med 4 kursplatser. Och ger stor plats till varje deltagares individuella utveckling.

Glädjelabbet

Det här är för dig som kommit en bit på vägen. Glädjelabbet är en kreativ upplevelse där du tränar praktiskt på att släppa in mer glädje i livet och i ledarskapet.

 Hämta ut din fribiljett nu! Begränsat antal sittplatser. Tåget lämnar stationen 21/11.

Personliga samtal

Skräddarsytt för dig som vill utveckla fömågan att leda dig själv med kärlek.

Modig utveckling

Skräddarsytt för dig som vill lära, träna och utveckla ett modigt ledarskap baserat på Brené Browns forskning.

Förändringsledning

Skräddarsytt för dig som ska leda andra och dig själv genom en förändring. Eller är mitt i en pågående förändring och har kört fast.