En vana skapas en aktiv handling i taget

ledarskapsstudions filosofi

› Vanor formar din framtid.
› Vanor växer snabbare i en gynsam miljö.
› Vanor etableras i sammanhanget de verkar.
› Nya vanor är ömtåliga varelser.

Det är först när vi förändrar våra vanor som vi förändrar livet.

Redo att bygga nya vanor? Mejla lotta@ledarskapsstudion.se

fri bildning för att bilda vanor

Förstå mer om vanornas anatomi. Inspireras att experimetera med egna vanor. Klicka på knappen för att få Ledarskapsstudions veckomejl i inkorgen.

vanor bildas ett steg i taget

om ledarskapsstudions grundare 

Hej där,

Att påverka och förändra egna vanor har jag upplevt som en ojämn kamp tills jag knäckte koden. Idag är jag taggad och nyfiken när det är dags att införliva en ny vana i mitt liv. Maktbalansen mellan mig och mina vanor har skiftat. Idag står jag som vinnare. Redo att hjälpa dig bygga dina framgångsvanor.

Vid 52 är jag galet nyfiken på hur mycket jag kan förändra hos mig själv från nu och framåt. Hur mitt labborerande med vanor i grunden förändrar vem jag identifierar mig själv som. Hur är din relation till dina vanor?

För mig personligen kretsar mitt vanearbete kring att gå från en person som låtsas att hon inte har en kropp. Va?! Är hon 52 och har missat att hon har en kropp? kanske du tänker. Ja, när jag ärligt tittar tillbaka på vanor, tankemönster, rutiner och val så här långt är det en rimlig slutsats. Kroppen har känts tämligen ointressant. Jag har alltid gått igång mer på utvecklingsarbete,  människors inre drivkraft, intellektuella utmaningar, psyke, själ och uppkoppling till det som är större än mig.

Först nu när kroppen börjar göra väsen av sig. Inte längre köper att jag pressar på utan att vila. Först nu när den stelnar till och bryts ner har jag börjat fokusera på den.

Det finns också djupare anledningar till att jag som barn valde att stänga ner kopplingen till kroppen. Orsakerna till distansen mellan mig och min kropp förstod jag först efter 45. 

Nu bygger jag på en ny framtid i samklang med min kropp. Och här är vanorna min största resurs.

10 på-gång-vanor som förändrar livet just nu

› min runstreak

› uppbyggliga morgonvanor

› göra yoga

› skratta och känna glädje

› var sak på sin plats

› daglig meditation

› skapa utrymme för kreativitet

› välja hälsosam mat naturligt

› prioritera vilan

› Vana 10 är okänd
ett öppet frågetecken för än vet jag inte om allt om mig själv

LEDARSKAPSSTUDIONs

MISSION

Ledarskapsstudion är grundad för att hjälpa nyfikna kvinnor i ledarposition bygga hållbara förändringar för sig själv och teamet. Du är redan en uppskattad och omtyckt ledare. Du är känd för att bry dig om andra. Under ditt paraply växer man.

Studions mission är att hjälpa dig omvandla de 40% av din dag som består av vanor till tid som arbetar för dig, din hälsa och ditt ledarskap.

Som ledare är din passion stor och din tid, kraft och ork är begränsningen. Genom ett skräddarsytt vanecoaching paket baserat på dina behov, vanehistorik och framtidstankar sparar du tid, fyller på med energi och skapar ringar på vattnet till människor du leder.

ATT ANLITA LEDARSKAPSSTUDION

Du kontaktar studions kreativa förändringspedagog och VD. Ni ses online för att prata behov, vaneförändringar och vilket upplägg som passar dig.  Du får offert och produktblad på ditt skräddarsydda VaneSmart paket. Basen är det ni kom fram till under samtalet. När du tackar ja sätter du tillsammans med din vanecoach ett passande startdatum.

Ledarskapsstudion värnar  om din tid och energi

1. Du vet redan innan att det här är rätt för dig. En kostnadsfri avstämning med din blivande vanecoach, skräddarsytt VaneSmart paket, tydlig offert. Du vet vad som ingår och att du klickar med din vanecoach innan du bestämmer dig. Nyfiken på att veta om du klickar med en vanecoach? ⇒ BOKA  AVSTÄMNING HÄR

2. Du kan pausa samarbetet med din vanecoach om arbetet och livet kommer emellan. Inom 48 timmar finns förslag på pausupplägg i din inbox.

3. Du får en riskfri investering. Är du inte nöjd med ditt skräddarsydda VaneSmart paket återbetalas hela beloppet för ditt paket genom studions Trygghetsgaranti.

ATT arbeta med LEDARSKAPSSTUDION

Du har ett tätt och nära samarbete med din vanecoach. Hon kommer till dig och stiger in i din vardag med sin stora verktygslåda. Mitt bland pågående vanor, ovanor, glädjeskutt och magplask bygger du hållbara vanor, utbildar dig i vaneförändring och etablerar långsiktiga förändringar tillsammans med din personliga vanecoach.

förvänta dig

› personlighet
› utanför boxen lösningar
› flexibilitet och enkelhet
› osminkade sanningar
› omtanke och mänsklighet

var beredd att

› gräva där du står
› strunta i stordåden
› fokusera på att göra
› ha kul under tiden

arbetsmodeller i studion

förvänta dig

› personlighet
› utanför boxen lösningar
› flexibilitet och enkelhet
› osminkade sanningar
› omtanke och mänsklighet

var beredd att

› gräva där du står
› strunta i stordåden
› fokusera på att göra
› ha kul under tiden

HÅLLBAR FÖRÄNDRING för nyfikna kvinnor i ledarposition

När du samarbetar med Ledarskapsstudion lägger du din energi på att göra. Din vanecoach och studion tar hand om resten. Nyfiken på hur det funkar? Mejla lotta@ledarskapsstudion.se

Fri bildning för att bilda vanor

Det figurerar myter om bästa sättet att förändra vanor. Ledarskapsstudions tisdagsmejl Vanebildaren sticker håll på gamla sanningar och gör dig till en smart vanebyggare.

Veckans Vanebildare underlättar när du skapar vanor du vill ha. Och inspirerar till att släppa taget om en ovana eller två längs vägen.

När du tackar ja till Veckans Vanebildare säger du också ja till utskick från Ledarskapsstudion när något speciellt är på gång. Vanebildaren är en kostnadsfri prenumeration som är enkel att avsluta.

Allt börjar med en vana

redo att låta dina vanor lyfta dig till nya höjder?

lotta@ledarskapsstudion.se
+46 (0) 768 – 568 770