vill du sluta betala dyrt med dig själv när du får andra att växa?

Jag hjälper nyfikna perfektionister leda sig själv helhjärtat.

PÅ GÅNG JUST NU!

Q&A onsdag 11.30

 

 Kommer du? Under sex onsdagar bjuder jag på öppen live Q&A på Instagram. Jag svarar på frågor om skam eller skamtålighet som många undrar över.

Har du något du funderar på? Kom och ställ din fråga live eller skicka in den till mig i förväg.

Klicka på följ för att hitta mig på Instagram.

Fri workshop

 

Kom med på den kostnadsfria workshopen: Snabbaste vägen ur skamträsket. Flera datum att välja på. Bara för kvinnor.

PÅ GÅNG JUST NU!

Fri workshop

 

Kom med på den kostnadsfria workshopen: Snabbaste vägen ur skamträsket. Flera datum att välja på. Bara för kvinnor.

Q&A onsdag 11.30

 

 Kommer du? Under sex onsdagar bjuder jag på öppen live Q&A på Instagram. Jag svarar på frågor om skam eller skamtålighet som många undrar över.

Har du något du funderar på? Kom och ställ din fråga live eller skicka in den till mig i förväg.

Klicka på följ för att hitta mig på Instagram.

Vilken relation har du med dig själv?

Fiende eller vän?

Du bryr dig. Älskar se människor växa och utvecklas. Har driv, vill göra skillnad och är engagerad i det du gör. Är lojal och uppskattande mot alla utom dig själv.

Den du sviker oftast är dig själv. Du är rädd för att inte räcka till. All förståelse du har för andra är som bortblåst när det kommer till dig själv. Och aldrig att du skulle kritisera någon annan så som du slår ner på dig själv.

När du vill göra resan från att vara sin egen värsta fiende. Och sluta betala dyrt med ditt eget välmående. Då har jag verktygen och de praktiska träningsredskapen som gör dig till en kvinna som också tar hand och sig själv och sina egna behov (och andras).

Vet du inte var du ska börja?
Börja med att prenumerar på mina månadsbrev. Skriv upp dig här.

Frihetsserien

För kvinnor som vill klippa bandet mellan prestation och egenvärde

Få veta mer här

Bättre Skamtålighetskurs

En unik och praktisk kurs i liten grupp

Läs mer här

Testimonials

Sagt om Lotta

Lotta är helt underbar! En otroligt intelligent kvinna med många insikter och en fantastisk förmåga att få dig att tänka ett steg längre. Hon är mjuk och har stor empati och jag känner mig väldigt trygg hos henne.

Sofia Nornsäter

Lottas vägledning har lett mig tillbaka till mig själv och till vad som är viktigt för mig. Det har varit en livsviktig resa för mig. Jag hade varit där jag är idag om jag inte hade fått chansen till coachingsamtalen.

Lotta är fantastisk. Jag gillar hennes närvaro och professionalitet. Känner mig sedd och lyssnad på utan fördomar och pekpinnar.

Hanna Björk

”Jag tycker att Lotta är en alldeles fantastisk kursledare, inkännande och klok, väl förbered och personlig. Ser till att alla får plats och ger alla hjälp att be om det de behöver, särskilt när det känns svårt.

Malin Rutberg

”Lotta är en helt fantastisk ledare! Hon lyssnar med hjärtat och hör även det som inte sägs. Hon ger oss perspektiv, får oss att utmana oss själva och verktyg till att stärka vårt mod. Oavsett hur min energinivå är innan en träff, så går jag alltid därifrån med ny energi, mer sinnesnärvaro och inspiration till att leva ett äkta och helhjärtat liv.”

Jessika Rosenqvist

Hej!

Det är jag som är lotta

 

En nyfiken, envis optimist. Jag har svårt att passera en utvecklingsmöjlighet utan att göra något åt den. Har aldrig varit bra på att hålla mig innanför boxen. Istället är jag en erfaren utanför-boxen-tänkare.

Jag tror på varje människas förmåga att växa och utvecklas. Och går dit hjärtat leder. Det är förmågan att se möjligheter, villighet att göra fel och ork att vara i det obekväma som gör att jag lever min dröm idag.

Till mig kommer du när du tröttnat på att betala dyrt med dig själv för att nå ditt du vill.  När du vill njuta av friheten att vara äkta och värdefull oavsett prestation. Hos mig blir det personligt, nära och sårbart. Här tar du dig friheter, följer din process. Du fokuserar på att skapa nya vanor och tankemönster medan jag håller strukturen och ställer frågorna som för dig framåt.

Nyfiken på vad ett samarbete med mig ger dig? Mejla mig här